Fietsen in Berlijn

Trein Naar Berlijn

In slechts 6 uur uitstappen in Hartje Berlijn


Direct Treintickets Bekijken

Voor Slechts 39 euro

Enkele reis met de tweede klasse in de ICS Berlijn.

2de of 1ste Klasse

U kan kiezen uit twee verschillende klassen.

In 6 uur Naar berlijn

Met de ICS Berlijn stapt u uit in hartje Berlijn.

Boek nu uw treinticket!

Boek nu via ons uw treintickets naar Berlijn via NS international.

Fietsen in berlijn

Een kleurrijke, hippe, enerverende stad, Berlijn, met historie op elke hoek van elke straat. Berlijn is veruit de groenste stad van Europa, kenmerkend voor Berlijn zijn de vele gaten tussen de huizen, veroorzaakt door de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. Intussen worden het mooie, groene plekken.

Berlijn is met afstand de groenste stad van Duitsland. Het oude stadspark Friedrichshain Park biedt een prachtig uitzicht op de stad. Bijzonder brood in Berlijn, bij de bakkerij op Wiechardt in de Mehlitzstrasse 7 wordt het meel ter plekke gemalen, uit het beste graan, uniek in Berlijn.

De unieke stadspoort, de enige en bekendste stadspoort van Berlijn. Gebouwd in 1788, hij staat aan het eind van de oude praalweg Unter den Linden. De Brandenburger Tor symboliseert de eenheid van Berlijn, maar eerlijk gezegd proef je in de stad nog steeds het verschil tussen Oost en West.

Als je lekker wilt relaxen fiets je naar de Savignyplatz een heerlijk groen plekje in het midden van de stad met een hele rits terrassen eromheen. Dit is gelegen in de chique wijk Charlottenburg, in de zomer zitten de trottoirs vol met mensen. De Berlijnse muur bezichtigen met de fiets is een must, maar een bezoek aan Konnopke’s Imbis in het stadsdeel Prenzlauer Berg ook. De beste, in elk geval beroemdste Curryworst van Berlijn, onder het U-Bahn-viaduct. De Curryworst met ketchup gaat al sinds 1960 over de toonbank.

Winkelen kan je ook perfect in Berlijn, in Kreuzberg dit is het Westelijke deel van de levendige Bermannstrasse. Altijd gezellig, bijzondere horeca en unieke winkeltjes. Geregeld worden er tweedehands spullen verhandeld op straat en de Marheineke Markthalle staat permanent vol kramen. Vluchttunnel 57 is de beroemde vluchttunnel in de Bernauer strassen. Het kostte in 1964 zes maanden om hem te graven, onder de muur door: 145 meter lang, 12 meter diep. Gedurende twee dagen slaagden 57 mensen erin om zo vanuit de DRR, West-Berlijn te bereiken.

Heb je meer tips voor overige bezoekers, laat het ons weten dan vullen wij het aan in het artikel!

Trein Naar Hamburg

Bezoek de Metropool Hamburg nu in slechts 5 uur met de ICS trein.

Bekijk Aanbod

Aanbieding

Trein Naar Dusseldorf

Bezoek het versassende Dusseldorf met de trein in slechts 2 uur.

Bekijk Aanbod

Dusseldorf

Trein naar Frankfurt

Bezoek het historische Frankfurt nu met de trein in slechts 4 uur.

Bekijk Aanbod

Frankfurt

Trein Naar keulen

Met de trein naar Fascinerende Keulen in slechts 2:30 uur naar Keulen.

Bekijk Aanbod

Keulen