Trein Naar Berlijn

In slechts 6 uur uitstappen in Hartje Berlijn

Voor Slechts 39 euro

Enkele reis met de tweede klasse in de ICS Berlijn.

2de of 1ste Klasse

U kan kiezen uit twee verschillende klassen.

In 6 uur Naar berlijn

Met de ICS Berlijn stapt u uit in hartje Berlijn.

Boek nu uw treinticket!

Boek nu via ons uw treintickets naar Berlijn via NS international.

Opgelet - Diefstallen nemen toe op Duitse Stations

Onlangs werden er cijfers gepubliceerd van de Duitse spoorwegen dat de afgelopen jaren de diefstallen op de stations enorm zijn toegenomen. In Nederland is het iets wat zich meestal alleen plaats vindt op de grotere stations zoals Amsterdam-Centraal en Utrecht-Centraal.

De cijfers in Nederland zijn bij ons niet bekend, maar het zal wel iets verschillen met de Duitse cijfers. Mogelijk dat wij in Nederland ook naar dit soort cijfers gaan in verband met het afschaffen van de spoorweg politie sinds een aantal jaren. Wij hebben de afgelopen tijd genoeg meldingen gehad over mishandelde conducteurs en andere ernstige delicten op de stations.

Vorig jaar kwamen er bijna 36000 meldingen binnen bij de Duitse politie. In vergelijking met 2013 is dat een stijging van ruim 19 procent. Het is opvallend, want er zijn dit jaar al meer dan 20000 duizend meldingen binnen gekomen, dus dit jaar zal ook wel nog verder stijgen. De delicten die het meest voorkomen zijn: zakkenrollerij en eenvoudige diefstal. Het gaat meestal om groepen daders die goed met elkaar samen werken, de ene staat op de uitkijk en de andere plegen de delicten.

Het Duitse tijdschrift Focus was het al opgevallen dat dit jaar er enorm veel diefstallen waren in de regio Noord-Rijnland-Westfalen dit gebied grenst direct aan Nederland. Vooral op de stations Keulen, Dusseldorf en Dortmund waren de meeste diefstallen.

Mocht u de komende tijd naar Berlijn reizen zal u onderweg vast wel de campagne tegenkomen die de Duitse politie met de Duitse spoorwegen is gestart om de reizigers te waarschuwen.

 

Trein Naar Hamburg

Bezoek de Metropool Hamburg nu in slechts 5 uur met de ICS trein.
Aanbieding

Trein Naar Dusseldorf

Bezoek het versassende Dusseldorf met de trein in slechts 2 uur.
Dusseldorf

Trein naar Frankfurt

Bezoek het historische Frankfurt nu met de trein in slechts 4 uur.
Frankfurt

Trein Naar keulen

Met de trein naar Fascinerende Keulen in slechts 2:30 uur naar Keulen.
Keulen

Blog en informatieve artikelen

Dit moet je doen in Berlijn

Trein Naar Berlijn In slechts 6 uur uitstappen in Hartje Berlijn Direct Treintickets Bekijken Voor Slechts 39 euro Enkele reis met de tweede klasse in

Wandelen in Berlijn

Trein Naar Berlijn In slechts 6 uur uitstappen in Hartje Berlijn Direct Treintickets Bekijken Voor Slechts 39 euro Enkele reis met de tweede klasse in