Reistijd naar Berlijn

Trein Naar Berlijn

In slechts 6 uur uitstappen in Hartje Berlijn


Direct Treintickets Bekijken

Voor Slechts 39 euro

Enkele reis met de tweede klasse in de ICS Berlijn.

2de of 1ste Klasse

U kan kiezen uit twee verschillende klassen.

In 6 uur Naar berlijn

Met de ICS Berlijn stapt u uit in hartje Berlijn.

Boek nu uw treinticket!

Boek nu via ons uw treintickets naar Berlijn via NS international.

Reistijd naar berlijn

Als u van plan bent om naar Berlijn te gaan met de trein. Gaat u een zakelijke reis maken, om aan het werk te gaan in Berlijn of gaat u genieten van alle bezienswaardigheden in Berlijn? Wij geven u een overzicht van de gemiddelde reistijden naar Berlijn vanuit Nederland. Als u vanuit Amsterdam Centraal naar Berlijn reist dan dan heeft u een directe verbinding en gaat de trein rechtstreeks naar de Duitse hoofdstad. U stapt uit op het Berlin Hauptbahnhof. U vind hier een plattegrond van het station, zodat u thuis al kan uitzoeken waar u heen moet lopen.
Voordat u op reis gaat is het altijd handig om de laatste informatie over het internationale treinverkeer te raadplegen. Vergeet ook niet alvast voor de terugreis te kijken.

Overzicht reistijden naar Berlijn

Traject Reistijd Overstappen
Amsterdam – Berlijn 6.20 0
Schiphol – Berlijn 6.44 1
Rotterdam – Berlijn 7.16 1
Utrecht – Berlijn 6.16 1

De bovenstaande plaatsen zijn niet de enige plaatsen waarvandaan u richting Berlijn kan, maar dat zijn wel de meest voor de hand liggende plaatsen. U kunt op de onderstaande afbeelding de opstap locaties van de ICBerlijn bekijken.
opstap locaties trein naar Berlijn
Als u in het noorden van Nederland woont, dan is het makkelijk om naar een van de andere stations te reizen voordat u opstapt op de ICBerlijn. De prijs van de treintickets naar Berlijn lopen soms er uiteen. De prijs van de tickets hangt af van de volgende factoren:

  • Hoe flexibel u wilt reizen, als u ervoor kiest om te kunnen annuleren en om te boeken wanneer u dat zou willen, dan is het treinticket duurder.
  • Het bovenstaande geldt ook voor als u de mogelijkheid wilt hebben om de reis te annuleren. U kunt ervoor kiezen om de reis volledig of gedeeltelijk kosteloos te annuleren.
  • De beschikbaarheid van de treintickets, als u de reis ver vooruit boekt dan ben u een stuk voordeliger uit. U kunt maximaal 92 dagen van te voren boeken.
  • De route is ook bepalend voor de prijs, zoals wij aangaven in dit artikel. Als u eerst naar het station moet waar de ICBerlijn langskomt dan is de prijs iets duurder, want u treinkaartje naar Amsterdam Centraal of Amersfoort moet ook betaalt worden bijvoorbeeld.

Trein Naar Hamburg

Bezoek de Metropool Hamburg nu in slechts 5 uur met de ICS trein.

Bekijk Aanbod

Aanbieding

Trein Naar Dusseldorf

Bezoek het versassende Dusseldorf met de trein in slechts 2 uur.

Bekijk Aanbod

Dusseldorf

Trein naar Frankfurt

Bezoek het historische Frankfurt nu met de trein in slechts 4 uur.

Bekijk Aanbod

Frankfurt

Trein Naar keulen

Met de trein naar Fascinerende Keulen in slechts 2:30 uur naar Keulen.

Bekijk Aanbod

Keulen

Blog en informatieve artikelen