Trein door Duitsland

Met de trein naar Duitsland, u kunt naar meer dan 1500 Duitse steden met de trein. Dat is een enorm aantal en u kunt de trein naar alle bestemmingen via ons boeken. De ICBerlijn zal u op een comfortabele en vlotte wijze naar u bestemming toe brengen.

Wij zullen voor u alle bestemmingen op een rij zetten en een aantal bestemmingen voor u uitlichten zodat u meer informatie erover krijgt en alvast u reis kunt plannen. Wilt u nu al meer informatie over de Berlijnse Muur klik dan hier. Weet u al waar u naartoe wilt met de trein, boek dan u treinreis directen bespaar via ons op de boekingskosten.

Wij hebben voor u al een selectie gemaakt wat volgens ons echte aanraders zijn en waar u zeker met de trein naar toe moet gaan. Uiteraard naar Berlijn en al haar mooie toeristische trekpleister. Dat is voor een ieder een aanrader. De ICBerlijn brengt u ook naar de volgende bestemmingen: Frankfurt, Keulen, Munchen, Mannheim, Braunschweig en Leipzig.

U kunt al naar Keulen met de trein voor slechts 19 euro enkele reis in de tweede klasse. De trein naar München heeft u een zitplaats al voor 29 euro enkele reus in de tweede klasse. Bekijk alle tarieven aan de zijkant in de reisplanner.

Wij bieden u ook treinreizen naar vliegveld Dusseldorf waar vele nederlanders goedkoop op vakantie gaan en het dure Schiphol vermijden.

Route en dienstregeling ICBerlijn

Op onze homepagina vind u meer informatie over de verschillende prijsklasse waar u uit kunt kiezen. Wilt u meer informatie hierover bekijk het menu en klik op “Trein Berlijn”.

De route naar Berlijn wordt hier weergegeven vanaf Amsterdam Centraal, maar u kunt met de ICBerlijn ook vanaf Rotterdam en Schiphol vertrekken richting Berlijn. De ICBerlijn vertrekt zes keer per dag richting Berlijn en brengt u in slechts 6 uur en 20 minuten al naar Berlijn. Download hier de dienstregeling voor 2015 van de ICBerlijn.

opstap locaties trein naar Berlijn

Route en dienstregeling ICE International

Hieronder kunt u de route van de ICE International bekijken en waar de trein u naar toe kan brengen. U ziet meteen waar de trein een stop maakt en u uitkan stappen. De ICE International kan snelheden tot de 300 kilometer per uur bereiken. Het is de Hogesnelheidstrein die Nederland, Duitsland en Zwitserland verbind met elkaar.

U kan al met de trein naar Hamburg in 5 uur en 13 minuten en voor slechts 39 euro een enkele reis in de tweede klassen boeken. U ziet op de routekaart dat de trein u ook naar Zwitserland en Oostenrijk brengt. Dit kan al in slechts 11 uur en 21 minuten voor slechts 92 euro enkele reis in de tweede klasse. Plan u reis naar Zwitserland en Oostenrijk

Plaats een reactie